20.04.2024 CUMARTESİ

Sorgulamalar
Haber Portalları
Gazeteler

2020 yılına ait  aidatların birinci taksitlerinin 30 Nisan 2020  tarihine kadar ödenmesi gerekmektedir.

Ellerinde ölçü ve tartı aleti bulunduran üyelerimiz 2 Ocak - 28 Şubat 2019 tarihleri arası Belediye Ölçüler ve Ayar memurluğuna müracaat ederek beyannamelerini tanzim ettirmeleri, ölçü ve tartı aletlerinin periyodik muyeneleri için alınan günde de damgalatma işlemini yaptırmaları gerekmektedir.

Türk esnaf ve sanatkarlarından biri olmak en güzel şeylerden biridir. Manisa halkının gıda ihtiyaçlarını karşılayan büyük bir kesimin hizmetinde olmanın da onurunu yaşadığımı en başta ifade etmek isterim.

Ancak şu da bir gerçek ki Türk Esnaf ve Sanatkarı tarihte olmadığı kadar zor günler geçirmektedir. Bu önceleri teknolojiye uyum sağlamakken, şimdi  ülkenin içinde bulunduğu borç ve faiz çıkmazının yanında bir de haksız rekabetlerin getirdiği ekonomik çöküntülerden kaynaklanmaktadır.

Tüm bunlar yaşadığımız her bir günü daha da çekilmez hale getirmektedir. Bizler bu zamanlarda birlik ve beraberlik içinde bencil olmadan, Manisa Lokantacı, Kebapçı, Tatlıcı ve Yoğurtçu esnafının bu zorluğu daha kolay atlatmalarını sağlamak için maliyetlerini azaltacak maddi ve manevi koruma altına alan anlaşmalarla destek olmaya çalıştık.

Odamızın üyeleriyle sorun ve taleplerini dile getirmede, haberleşmede doğru araç olacağına inandığımız web sitemizi sizlerin hizmetine sunduk.

Esnaf ve Sanatkarımızın bu zor dönemi başarıyla atlatabilmesi için var gücümüzle çalışmaktayız.

Sorunlarınıza çağdaş çözüm ve destek üretme öncülüğünde odamız her zaman sizlerin yanında olacaktır.

~/PersonelImages/mehmet akgül.JPG
Mehmet AKGÜL